logo remat

Diensten

INBEDRIJFSTELLING

De inbedrijfstelling van onze systemen wordt op locatie wereldwijd door REMAT commissionings engineers uitgevoerd.  Ook verzorgt REMAT diverse hard-en software trainingen waarmee het mogelijk gemaakt wordt dat service en inbedrijfstelling door de klant zelf of in samenwerking met onze engineers gerealiseerd wordt.

REMAT beschikt over een eigen testopstelling waarmee voor onze klanten trainingen op verschillende technische niveaus gegeven kunnen worden.
Frequentieregelaars

Projectmanagement en ENGINEERING

Bij de levering van de aandrijfsystemen verzorgt REMAT in nauw overleg met de klant de functionele beschrijvingen en de interfacing met andere systemen aan boord,  waarna de elektrische schema’s en de software ontwikkelt worden. 
Onze projectmanagers en-engineers hebben veel ervaring met het werken in complexe projecten waarbij meerdere partijen bij de elektrische installatie aan boord betrokken zijn. Van concept idee tot en met de sea trials wordt het project door ons projectmanagement begeleid.  

SERVICE en support 

Veel van onze aandrijfsystemen en -producten werken in continu bedrijf. Snelle en adequate service en support is dus van groot belang. REMAT heeft de beschikking over eigen service technici en over gespecialiseerde service technici van onze partner-leveranciers.

Op deze wijze kan wereldwijde service op locatie snel en goed verzorgd worden. Al  onze frequentiegeregelde aandrijfsystemen zijn uitgerust met de mogelijkheid om via een internetverbinding diagnose te stellen. Hiermee kan het probleem op afstand opgelost worden of de service engineer kan zich optimaal op zijn servicebezoek voorbereiden zodat de downtime tot een minimum beperkt kan worden.

Het is mogelijk klant-en projectspecifieke onderhoudsprogramma's overeen te komen.  Responstijden, beschikbaarheid aangaande engineers en spare parts kunnen in overleg met de klant worden gedefinieerd en afgestemd. 
Solid partnerships
Dedicated
Reliable
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram