Aandrijfsystemen

REMAT is een toegewijde leverancier en integrator van elektrische aandrijfsystemen met meer dan 35 jaar ervaring in het ontwerpen en implementeren van elektrische aandrijfsystemen voor kranen en  maritieme- en offshore-toepassingen.

Met ons pakket van speciale maritieme AC- en DC-aandrijvingen, AC- en DC-motoren, generatoren, vermogens (ballast) weerstanden, tachogeneratoren en encoders, integreert REMAT het complete elektrische aandrijfconcept aan boord van een schip, platform of kraan.

Van engineering tot wereldwijde inbedrijfstelling en service, biedt REMAT technische ervaring en specifieke maritieme toepassingskennis. De zeer nauwe en exclusieve samenwerking met een beperkt aantal gerespecteerde Europese fabrikanten van hoogwaardige en innovatieve maritieme componenten stelt ons in staat om kosteneffectieve state-of-the-art aandrijfsystemen te realiseren en op maat gemaakte elektrische componenten te leveren.

Pompen

Zeker voor de grotere vermogens zoals baggerpompen is ons pakket van drives en frequentiegeregelde motoren bij uitstek zeer geschikt
Lees meer

Kranen

Kraanmotoren uit ons leveringsprogramma worden speciaal geconstrueerd waardoor een laag massatraagheidsmoment en een hoog aanloopkoppel gerealiseerd wordt.
Lees meer

Lieren

Aandrijfsystemen voor lieren op schepen en platformen stellen hoge eisen aan betrouwbaarheid en bedieningsgemak. REMAT ontwikkelt de software..
Lees meer

Thrusters

REMAT levert het aandrijfsysteem op klantenspecificatie, aansluit klaar en gereed om geïntegreerd te worden met andere systemen aan boord.
Lees meer

Snel en Flexibel

Klantgericht

Kennis & Ervaring